2821061312 Γεράνι, Χανιά geoponiko.17@gmail.com
Facebook
ΧΑΝΙΆ ΚΑΙΡΟΣ

Γεωπονικό Κέντρο στο Γεράνι Χανίων
Farma-Chem

Νέα Συνεργασία για Αποκλειστική Διάθεση των προϊόντων της FARMA-CHEM στην Κρήτη & τα Δωδεκάνησα!!

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της FARMA-CHEM S.A. εγκαινιάζουμε από την 01.01.2019 τη νέα εμπορική συνεργασία μας με την επιχείρηση εμπορίας αγροεφοδίων «Δημήτρης Σταθάκης | Γεωπονικό Κέντρο, Γεράνι Χανίων».

Η συνεργασία αφορά την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσωπείας και διάθεσης του συνόλου των εξειδικευμένων προϊόντων Φυτοπροστασίας & Θρέψης της FARMA-CHEM από το γεωπονικό κατάστημα Γεωπονικό Κέντρο Γεράνι Χανίων για την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Με την εν λόγω συνεργασία, στοχεύουμε στο να βελτιστοποιήσουμε όλα εκείνα τα κομμάτια της εφοδιαστικής αλυσίδας που αφορούν την ευκολότερη μεταφορά, την άμεση διαθεσιμότητα, την ταχύτερη παράδοση και τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των γεωτεχνικών αλλά και των παραγωγών των συγκεκριμένων περιοχών.

Έτσι οι συνεργάτες μας θα μπορούν να εφοδιάζονται ταχύτερα, αμεσότερα, στις απαιτούμενες ποσότητες όποτε το χρειάζονται.

Παράλληλα προσφέρεται κάθε δυνατή υπηρεσία από τους εξειδικευμένους γεωπόνους – συνεργάτες μας προς τους γεωτεχνικούς και παραγωγούς.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

 Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Γεράνι, στα Χανιά.
 

Δημήτρης Σταθάκης - Τηλέφωνο: 2821061312 , Κινητό: 6979790965
Γιάννης Δερμιτζάκης - Κινητό: 6978940880

Email: esetaihmar2000@yahoo.gr , geoponiko.17@gmail.com